VI HAR KOLL PÅ KÖTTET (RÄTT FÄRS TILL RÄTT RÄTT)

Det är en självklarhet att allt vårt kött håller högsta kvalitet detsamma gäller alla våra produkter. När det kommer till matlagning, så är råvarorna extremt viktiga för att slutresultatet ska bli perfekt, har du inte bra råvaror från början så blir maten sällan så bra som du vill att den ska vara. Det gäller även de produkter som vi gör av köttfärs såklart, så att istället för att köpa färdigmalet kött, köper vi alltid hela köttdetaljer och maler dem själva.

Förutom att vi har full koll på produkten genom hela processen, så är det mer hygieniskt och det bidrar till en bättre hållbarhet. Det har även en annan fördel, vi kan nämligen själva bestämma hur grovt vi vill mala köttet. På så sätt får vi rätt färs till rätt rätt! Fokus på detaljer lönar sig menar vi.