VEGETARISK INSPIRATION

Allt eftersom att hälsotrenden växer och fler väljer att äta mer grönt, ställs också krav på oss leverantörer och vårt utbud. Vi på Lagerblad Foods vill gärna inspirera fler till att se de många fördelarna med att erbjuda vegetariska alternativ på menyn, både för hälsan och miljön.

Vi är väldigt stolta över vårt breda vegetariskt sortiment – och det har vi utvecklat utan att tumma en millimeter på smakupplevelsen. Vi har provlagat och provlagat igen för att få till våra goda vegetariska biffar, bullar och piroger, alla med basen i näringsrika råvaror från växtriket. Prova gärna vår saftiga Vegetariska Kofta (40 g) med en klick tzatziki på en bädd av couscous. Eller varför inte Ärt- och rödbetsbiffen (60 g) som passar utmärkt med lite smulad fetaost, mynta och matvete – enkelt, gott och väldigt nyttigt.

Vi fortsätter kontinuerligt utveckla och vidga våra vegetariska vyer för att kunna erbjuda dig spännande alternativ att sätta på menyn, så håll utkik!