NU BLIR DET ANDRA (KÖTT)BULLAR!

För vissa känns julen fortfarande avlägsen men för oss i restaurangbranschen är det hög tid att börja samla inspiration för vad som ska ta plats på årets julbord. Det mest självklara inslaget, köttbullarna, är en klassiker få vill vara utan.

Vi på Lagerblad Foods lever verkligen traditionen och kan erbjuda dig köttbullar i många olika härliga varianter. Alltifrån vår Traditionella köttbulle (16 g alt 30 g) till Hönsfärsbullen (16 g), eller Viltköttbullen (30 g). Alla är förstås laktosfria men flera av våra köttbullar är även glutenfria.

Tillredningen av julens viktigaste ingrediens sker med omsorg. För att få till den perfekta konsistensen köper vi in hela köttstycken som vi maler själva och istället för att friterar köttbullarna som många gör, steker vi dem för att få en fin stekyta – precis som tidigare generationer alltid gjort.