HÖSTNYHETER!

Kylan har börjat smyga sig på och hösten är här. Men inget ont som inte har något gott med sig, nu hettar vi upp spisen för den varma höstmaten.

Våra nya produkter Broilerfärsbiff á la Kiev (140 g), Lagerwurst korvbiff (100 g) och små Piroger är traditionellt tillagade klassiker med nya spännande inslag. De är lätta att tillaga och medför ändlösa variationer – låt kreativiteten flöda!

Broilerfärsbiffen med smak av persilja och vitlök serveras t.ex. med fördel till en krämig potatispuré medan Lagerwurst korvbiffen, gjord på 95% griskött, gör sig extra bra med en lättare bulgur eller matvetesallad. Tips; karamellisera lite lök vid sidan om så tillför du både sötma och sälta till rätten.

De klassiska pirogerna hittar du nu i en ny mindre portionsstorlek (100 g) – alldeles lagom som ett varmt tilltugg eller varför inte vid sidan av höstens soppa? Du kan välja mellan regnbågslax, kött eller grönsaker – alla tre tillredda av oss här på plats och ställe, vi finfördelar grönsakerna, kokar riset, maler köttet och blandar ihop allt till en smakrik fyllning.

I vanlig ordning är alla dessa produkter laktosfria, för att alla ska kunna njuta av den varma, goda höstmenyn.