VÄLJ ÄLG!

Viltsäsongen gör oss påminda om allt vårt naturliga ekosystem tillhandahåller. Att välja både nyttigt och hållbart har aldrig varit enklare.

Våra säsongsbetonade produkter så som Älgwallenbergare (140 g) och Viltwallenbergare (100 g) är några av favoriterna så här på höstkanten. Gjorda på finaste älg- respektive kronhjortskött har de en fin smak av vilt. I Älgwallenbergaren har vi även tillsatt en aning fläskkött för att förhöja smakupplevelsen.

Nu blir valet av vilt det enklaste i världen och vi vågar lova att inget annat koncept är godare och mer beprövat än just burgare! Byt ut den klassiska hamburgaren mot Lagerblad Foods saftiga Viltfärsburgare, rosta brödet lätt, pickla lite rödlök och garnera med sallad, tomat, cheddarost och majonnäs. Är det många hungriga gäster överlåt till var och en att välja tillbehör från en buffé.6