NYTT GIVANDE SAMARBETE MED SALES SUPPORT!

Vi har inlett ett samarbete med Sales Support, Sveriges ledande säljbolag! Vi är glada att ha en sån motiverad och professionell säljkår som sprider vårt budskap, så att fler kan få ta del av våra goda produkter runt om i Sverige.

”Efter en rekordetablering på den svenska marknaden och ett fantastiskt mottagande hos både grossister och konsumenter, fick vi snart behov av förstärkning. Hos Sales Support fann vi en stark och väletablerad partner, vars rikstäckande säljkår av utbildade kockar har den kompetens som krävs. Sedan vårt samarbete startade i januari 2016 har vi redan sett många nya kunder och ett gediget ökat intresse för våra produkter i Sverige!”
– Peter Ahlm, VD, Lagerblad Foods AB

”När vi startade samarbetet med Lagerblad Foods i januari visste vi direkt att vi gillade och kunde stå för produkterna mot grossister och kunder. I det breda sortimentet med både kött- och vegetariska produkter finns det något för alla. Både privata och offentliga kunder har visat stort intresse. Vi ser fram emot ett långt samarbete.”
– Fredrik Löthman, Försäljningschef Foodservice, Sales Support Sweden AB