För proffs

Merförsäljning med höstens nyheter och säsongprodukter

Lagerblads tillredda frysta produkter är färdiga att användas – en ovärderlig hjälp för kökspersonalen i brådskan. Det mångsidiga produkturvalet bildar en välsmakande bas för en varierande meny.


UTNYTTJA VÅRT BREDA SORTIMENT AV PRODUKTER

Utnyttja vårt breda sortiment av produkter och höstens nyheter för att skapa merförsäljning! Marknaden lever och förändras hela tiden. Konkurrensen om matgästerna blir bara hårdare. Hur urskilja sig från mängden, få nya kunder och behålla de gamla trogna kunderna?

Vi tror på öppenhet och transparens när det gäller råvarornas ursprung och spårbarhet. Matens kvalitet, smak och ursprung är avgörande för att skapa bra produkter. I höst lanserar vi nya finländska fisk- och broilerprodukter, producerade av trygga, lokala och helt spårbara råvaror. Prova gärna våra fina nyheter, de håller samma höga standard som de välbekanta köttbullarna och färsbiffarna som redan länge funnits i vårt sortiment.HÖSTENS NYHETER

Nya fiskprodukter

I början av året öppnade vi en ny fisklinje och i och med det lanserade vi tre nya fiskfärsprodukter; Strömmingsfärsbiff, rågmjölad 70 g, Regnbågsforell-strömmingsfärsbiff 40 g samt Regnbågsforellbulle med havreströ 25 g. Dessa är gjorda på helt finsk fiskråvara och är både goda och hälsosamma.

Vegetariska produkter

Vårt sortiment har kompletterats med en smaklig Vegetarisk kofta 40 g. Koftan har en hög grönsakshalt och tydliga indiska smaker. Servera gärna Koftan med sallad, råkost, ris och yoghurt- eller tomat/chilisås.

Säsongprodukter

Våra aktuella säsongprodukter passar utmärkt under svala höstdagar: storfavoriterna Kantarellfylld pannbiff 130 g, Älgwallenbergare 140 g och Viltwallenbergare 100 g.

Andra nyheter

Vi har utökat vårt sortiment med wallenbergare med en glutenfri Wallenbergare 100 g . En produkt som har allt som en wallenbergare skall ha, förutom paneringen, därför passar den utmärkt för glutenallergiker. Gjord med kalvkött samt grädde, ägg och smör som det traditionella receptet kräver. Vår populära Lagerwurst finns nu att få som en biff - Lagerwurst korvbiff 100 g . Vår traditionella gammaldags pirog finns nu som en liten pirog i portionsstorlek med tre olika fyllningar; regnbågslax, kött och grönsak. Pirogerna passar utmärkt till lunchbordet, som caféprodukt, eller som en liten saltig snack. Därtill har vi lanserat en biff med mycket hög kvalitet - Fläskschnitzel, panerad för hand 140 g . Detta är en traditionell handpanerad schnitzel med en fin, krispig och gyllengul yta. Perfekt för den som vill ha en bra, ”hemlagad” schnitzel men inte har tid med handarbetet.


HA EN KOMMERSIELLT FRAMGÅNGSRIK HÖST!
Hälsningar
Mika Lindfors
Verkställande direktör