Kvalitet

Kvalitetsprodukter på bordet

Lagerblad Foods historia började år 1998, då två köksmästare beslöt att öppna ett stort kök tillsammans. Sedan dess har Lagerblad Foods varit synonymt med välsmakande, äkta husmanskost.

ÄKTA HUSMANSKOST

God smak kommer enbart genom att använda de rätta råvarorna och hantera dem rätt. Vi gör äkta husmanskost, genom att följa traditionella recept. Vi använder kött, fisk och grönsaker i matlagningen. Vi väljer fina råvaror precis som man gör hemma, och alla råvaror kan spåras fullt ut. Vi mal vår färs, hackar löken, blandar i riktig grädde, steker i riktig olja eller smör och använder rikligt med goda kryddor. Alla våra produkter kan tillredas i ett vanligt hemkök, i vårt kök gör vi det bara i större skala.

DJUPFRYSTA, FÄRSKA PRODUKTER

Vi steker våra produkter antingen i varmlufts-kombiugn eller på gjutjärns- stekpannor. Produkter fryses in genast efter tillredningen. Det betyder att vi kan garantera våra kunder färska och äkta varor och samtidigt undvika konserveringsmedel.

CERTIFIERAD PRODUKTION

Våra moderna produktionsutrymmen och vår genomtänkta produktions- process garanterar att våra produkter är av förstklassig kvalitet. Vår produktions- process är FSSC-certifierad, som en av de första i Finland.

TILLVERKADE I FINLAND

Alla våra produkter är tillverkade i Finland och vi har rätt att använda finska Nyckel- flaggan i vår marknadsföring.

Kvalitet hos Lagerblad Foods är vårt viktigaste val. Vi har valt att utan undantag göra kvalitetsprodukter. Det är en del av vår identitet som vi inte gör avkall på. Våra produkter är ändå mycket prisvärda, för de som vill äta tryggt och gott.

Alla råvaror vi använder ska vara högklassiga, fräscha, spårbara och riktiga. Råvarorna ska respekteras högt i matlagningen, så att smak, doft, konsistens och färg är rätt. Vi strävar att använda lokala råvaror när det går, och vi väljer våra leverantörer noggrannt. Recepten är traditionella och hälsosamma. Vi använder lite salt men många kryddor. Vi använder naturliga fetter så som växtolja och smör. Vår mat innehåller inte onödiga tillsatsämnen, konstgjorda smakförstärkare eller utfyllnadsingredienser.

Men kvalitet i vår värld är mycket mera än så. Kvalitet betyder att vår produktionsprocess är auditerad och FSSC certifierad enligt de högsta kraven. Det betyder att vi har ett rigoröst egenkontroll system, att vi utbildar vår personal i livsmedelshantering och hygien, att vi noga monitorerar all tillredning och att vi tar prover och gör analyser av alla partier. Varje med- arbetare hos oss känner ett stort ansvar för produktkvalitet. Vi är vaksamma och värnar om produktkvalitet i alla arbetsskeden, från inköp av råvaror, i tillredningen, vid infrysning, och inte minst vid packandet av varor och leverans. Varje produkt som går ut från matfabriken ska motsvara vårt kvalitetslöfte.

Våra kunder är alltid välkomna att besöka oss och bekanta sig med produktionen och vårt sätt att laga mat.

Klicka på en länk och läs mer!

Spårbarhet
Din food service partner