Lagerblad foods I siffror
Hela köket och produktionsprocessen är designad för att tillverka högklassiga produkter, som sedan snabbt djupfryses.
NÅGRA NYCKELTAL
- År 2016 tillredde vi 2,5 miljoner kg husmanskost och uppnådde en omsättning på över € 13 miljoner
- Vi är totalt ca. 30 personer, med försäljningsorganisationer i Finland och Sverige, vår produktion och vårt huvudkontor är i Finland
- I produktionen har vi ca 20 personer, många av dem är kockar, alla är kvalificerade och utbildade i livsmedelsproduktion och hygien
- För försäljningen ansvarar sex personer och för produktutvecklingen våra köksmästare Timo och Toni
PRODUKTER OCH PRODUKTION
Vi har cirka 200 produkter i aktiv tillverkning och recept på flera hundra till- Köttbullar, färsbiffar, piroger och korvar
- Nöt, lamm, gris, fjäderfä, ren, vilt, fisk, grönsaker och spannmål
- Specialprodukter såsom laktosfria, glutenfria och vegan produkter