Nyckeltal

Lagerblad foods I siffror

Hela köket och produktionsprocessen är designad för att tillverka högklassiga produkter, som sedan snabbt djupfryses.

NÅGRA NYCKELTAL

  • År 2016 tillredde vi 2,5 miljoner kg husmanskost och uppnådde en omsättning på över € 13 miljoner
  • Vi är totalt ca. 30 personer, med försäljningsorganisationer i Finland och Sverige, vår produktion och vårt huvudkontor är i Finland
  • I produktionen har vi ca 20 personer, många av dem är kockar, alla är kvalificerade och utbildade i livsmedelsproduktion och hygien
  • För försäljningen ansvarar sex personer och för produktutvecklingen våra köksmästare Timo och Toni

PRODUKTER OCH PRODUKTION

Vi har cirka 200 produkter i aktiv tillverkning och recept på flera hundra till

  • Köttbullar, färsbiffar, piroger och korvar
  • Nöt, lamm, gris, fjäderfä, ren, vilt, fisk, grönsaker och spannmål
  • Specialprodukter såsom laktosfria, glutenfria och vegan produkter