Köksmästare

Vi är köksmästare och inte kemister. Med det menar vi att vi faktiskt lagar mat på riktigt, från grunden.

Vårt produktutvecklingsteam består av Timo och Toni som båda har en lång karriär inom restaurangvärlden bakom sig, och som verkligen sitter på en gedigen kunskap om professionell matlagning. Svårare än så är det inte att leverera god mat som smakar bra och innehåller förstklassiga råvaror. Fördelarna med att vara köksmästare är att vi äger och kan kontrollera hela produktionen själva vilket gör att vi kan vara väldigt flexibel i vårt kundbemötande och skräddarsy produkter efter det viktigaste; kunden. Är produkten för salt? Behöver biffen mer rödbetor? Borde vi tillsätta persilja? Vi lyssnar på våra kunder och vi strävar alltid efter att leverera de bästa produkterna. Vi vill skapa produkter som fyller ett behov och som efterfrågas på marknaden, snarare än tvärtom.

All vår mat är gjord på högkvalitativa råvaror, lagad efter traditionella recept med samma mängd kärlek och omtanke som i farmors kök. Vi hackar löken och maler färsen själva. Våra produkter är gjorda på äkta smör och grädde. Maten tillagas i gjutjärnspannor och på teflonlinjer, och fryses ned direkt efter tillagning för att undvika användning av onödiga tillsatsämnen. Genuin mat och riktiga smaker är vad vi tror på och det kallar vi på Lagerblad Foods för husmanskost på riktigt.

HELA KÖKET OCH PRODUKTIONSPROCESSEN ÄR DESIGNAD FÖR ATT TILLVERKA HÖGKLASSIGA PRODUKTER, SOM SEDAN SNABBT DJUPFRYSES