RESEPT
Take away kycklingfärsschnitzel med caesar-sallad
Resepti
10 PORTIONER
1. Panerad kycklingfärsschnitzel
Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn
50 %
Värme
160 °C
Fuktighet
0 %
Tid
12 min
2. Ingredienser
Lagerblad Foods panerad kycklingfärsschnitzel 70 g
Romansallad
Caesardressing
Parmesa flarn
Körsbärstomater
Krutonger
Ev knaperstekt bacon
Lagerblad-produkten används i receptet.
5255 Panerad kycklingfärsschnitzel 70 g
Stekt, djupfryst.
ca 80 st. x 70 g = 5,6 kg
Kycklingkött 71 %, vatten, skorpmjöl (VETEMJÖL, jäst), raps- och rybsolja, salt.
Kontrollera köttets ursprungsland på förpackningen.
Visa produkt
produkter
Recept
Ansvarsprogram
Företaget
Kontakt