Företaget

Lagerblad Foods - Husmanskost sedan 1998

Lagerblad Foods historia började i en gammal rödtegelbyggnad invid Helsingfors Partitorg år 1998, då två erfarna köksmästare bestämde sig för att tillsammans börja laga mat för försäljning till storkök och catering. Köksmästarna hade en vision av att leverera god mat, av förstklassiga ingredienser, som tillretts på klassiskt vis - så som man gör hemma - och därigenom erbjuda storkökskunderna ett gott och nytt affärskoncept till fördel för bägge parter. Under årens lopp har visionen blivit verklighet, bolaget Lagerblad Foods har vuxit till sig och bliviten en mångsidig matleverantör till den krävande storköksmarknaden.

Från biffar till bollar och pajer, tillverkar vi alla våra produkter med kärlek av äkta, högkvalitativa råvaror. Vår produktionsanläggning representerar den senaste teknologin och säkerhetskraven, och våra recept hämtas från det bästa av det klassiska köket. Vi fryser våra produkter direkt när de är färska, vilket gör att de behåller sin höga kvalitet hela vägen från vårt kök till matgästens tallrik. Bara uppvärmning, och produkterna är redo att serveras.

Under årens lopp har den dröm som startade för ett par decennier sedan vuxit till ett mångsidigt matföretag. Idag sysselsätter vi över 40 yrkesmänniskor. Förutom våra genuina produkter är vi särskilt stolta över vår engagerade och kompetenta personal, vars engagemang är en av de viktigaste faktorerna för vår förmåga att erbjuda våra kunder enbart högsta kvalitet.

Du hittar våra produkter hos bland annat följande grossister

Lagerblad som arbetsgivare

Genom åren har vi utvecklats till ett mångsidigt matföretag. Idag sysselsätter vi över 40 yrkesmänniskor inom restaurangbranschen, inklusive kockar, köksmästare och andra experter inom livsmedelsområdet, vars kompetenta händer skapar våra äkta högkvalitativa produkter, från färsprodukter till vegetariska och veganska produkter.

liftUp img
logo