Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50 %
Värme180 °C
Fuktighet0 %
Tid10 min
2. Ingredienser
Spaghetti500 g
Plommontomatsås1 liter
Körsbärstomater500 g
Basilika1 kruka
Mozzarella450 g
Olivolja och grovmalen svartpeppar
Dela tomaterna. Hetta upp en skvätt olivolja i en stekpanna. Fräs tomaterna snabbt och krydda med salt och grovmalen svartpeppar. Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. Värm tomatsåsen och tillsätt de stekta tomaterna i såsen. Blanda pastan och såsen väl med en pastaslev. Häll över i ett serveringsfat. Lägg de varma italienska grönsaksbollarna ovanpå pastan. Toppa med handriven mozzarella och finhackad basilika. Servera med ett krispigt baguettebröd.
3. Tips
Häll rikligt med olivolja på tallriken, droppa balsamicoreduktion i oljan och strö över lite flingsalt. Ett perfekt dipp till bollarna och brödet.