RESEPT

Spenat-grönsaksbiff med färskostfyllning och blomkåls curry

Resepti

10 PORTIONER

1. Spenat-grönsaksbiff med färskostfyllning

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50%
Värme180 °C
Fuktighet0 %
Tid16 min.

2.

Lagerblad spenat-grönsaksbiff med färskostfyllning 80 g20 st
(2 st/person)

3.

Blomkål delad i knoppar700 g
Lök tärnad 100 g
Palsternacka tärnad200 g
Ärter (frusna)100 g
Krossad tomat100 g
Kokosgrädde200 g
Grädde150 g
Curry10 g
Rörsocker5
Salt
Svartpeppar
Rypsolja
Häll en skvätt olja i en panna och värm upp den. Lägg i löken och palsternackan och stek en stund. Lägg i blomkålen och blanda. Tillsätt curry och rörsocker och blanda. Tillsätt tomatpuré, kokosgrädde och vispgrädde, rör om och låt det puttra långsamt. Krydda den kokta curryn med salt och mald svartpeppar. Avsluta med frysta ärtor.
Lagerblad-produkten används i receptet.4056 Spenat-grönsaksbiff med färskostfyllning 80 g
Stekt, djupfryst.ca 70 st. x 80 g = 5,6 kgSpenat 23 %, färskostfyllning (laktosfri färskOST 10 % (MJÖLK, GRÄDDE, salt, mjölksyrakultur), laktosfri GRÄDDE (GRÄDDE, stabiliseringsmedel (E407)), majsstärkelse, svartpeppar], blomkål, ärter, röda linser, rapsolja, majsstärkelse, lök, glutenfria HAVREFLINGOR, potatisflingor, kikärtmjöl, salt, socker, ärtprotein, kryddor (gurkmeja, spiskummin, paprika, koriander, svartpeppar, bockhornsklöver, fänkål, ingefära, cayennepeppar, chili, oregano, vitlök). Grönsakshalt 76 %.
logo