RESEPT

Take away köttbullar med mos

Resepti

10 PORTIONER

1. Traditionell köttbulle

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50 %
Värme160°C
Fuktighet10 %
Tid16 min

2. Ingredienser

Lagerblad Foods traditionell köttbulle 30 g
Potatismos
Gräddsås
Rostade grönsaker (morot, palsternacka, rödbeta)
Lagerblad-produkten används i receptet.9863 Traditionell köttbulle 30 g
Stekt, djupfryst.ca 167 st. x 30 g = 5,0 kgNötkött 67 %, lök, ÄGG, skorpmjöl (VETEMJÖL, jäst), vatten, salt, kryddor (cayenne-, svart- och vitpeppar, chili, vitlök, spiskummin, oregano, koriander, gurkmeja, bockhornsklöver, fänkål, ingefära), rapsolja.
Kontrollera köttets ursprungsland på förpackningen.
logo