RESEPT

Kycklingfärsschnitzel à la Kiev med traditionella tillbehör

Resepti

10 PORTIONER

1. Kycklingfärsschnitzel à la kiev

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50 %
Värme160 C
Fuktighet0 %
Tid20 min

2. Ingredienser

Kycklingfärsschnitzel à la kiev10 st
Färdig potatismos

3. Ärttillbehör

Frysta ärter, tinade400 g
Sockerärtskidor200 g
Smör50 g
Vitlöksklyfta, finhackad
Bladpersilja, grovhackad
Salt för kryddning
Smält smöret i en stekpanna. Tillsätt vitlök och ärter, och värm upp. Avsluta med grovhackad bladpersilja och smaka av med salt. Servera enligt bilden, med majonnäs smaksatt med citronzest och citronsaft.
Lagerblad-produkten används i receptet.6812 Kycklingfärsschnitzel à la kiev 140 g
Stekt, djupfryst.ca 40 st. x 140 g = 5,6 kgBroilerkött 56 %, kryddSMÖR [18 %, laktosfritt SMÖR (GRÄDDE, salt), skorpmjöl (VETEmjöl, jäst), persilja, vitlök, citronsaft [vatten, citronjuicekoncentrat, konserveringsmedel (E224)]], vatten, skorpmöjl (VETEmjöl, jäst), salt, raps- och rybsolja.
Kontrollera köttets ursprungsland på förpackningen.
logo