RESEPT

Rödbetsbiff med getostfyllning och palsternackamos

Resepti

10 PORTIONER

1. Rödbetsbiff med getostfyllning

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50%
Värme180 °C
Fuktighet0 %
Tid16 min.

2.

Lagerblad rödbetsbiff med getostfyllning 80 g20 st
2 / pers

3. Palsternackamos

Skalad palsternacka600 g
Skalad potatis (mjölig) 600 g
Mjölk2 dl
Smör50 g
Tärna potatisen och palsternackan. Tillsätt vatten i grytan och koka tills det är mjuka. Hetta upp mjölken i en kastrull. Låt den färdiga potatisen och palsternackan rinna av i ett durkslag. Blanda i matberedaren tillsammans med smöret. Tillsätt varm mjölk (mängden kan variera beroende på sorten av potatis). Krydda med salt.
Lagerblad-produkten används i receptet.4055 Rödbetsbiff med getostfyllning 80 g
Stekt, djupfryst.ca 70 st. x 80 g = 5,6 kgRödbeta 45 %, getostfyllning [laktosfri GRÄDDE (GRÄDDE, stabiliseringsmedel (E407)), getOST 7 % (pastoriserad getMJÖLK, salt, förtjockningsmedel (E509), löpe, mjölksyrakultur), laktosfri färskOST (MJÖLK, GRÄDDE, salt, löpe), majsstärkelse, svartpeppar], ärter, palsternacka, rapsolja, majsstärkelse, lök, glutenfria HAVREFLINGOR, potatisflingor och -mjöl, salt, socker, ärtprotein, svartpeppar, fänkål, ingefära, citronskal.
logo