RESEPT

Köttpirog med nudelsallad

Laktosfri

Resepti

10 PORTIONER

1. Köttpirog

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn40 %
Värme150ºC
Fuktighet0 %
Tid20 min

2. Ingredienser

Köttpirog10 st
Färdigkokta risnudlar400 g
Rädisa, strimlad150 g
Paprika, strimlad200 g
Pak choi, strimlad150 g
Cashewnötter, grovhackade40 g
Färsk koriander till garnering
Chili, skivad
Sweet chili-sås för smak och saftighet
Lägg alla ingredienser i en skål och blanda med sweet chili-sås efter smak. Servera tillsammans med hjärtsallad och köttpirog.
Lagerblad-produkten används i receptet.6101 Köttpirog 100 g
Stekt, djupfryst.ca 50 st. x ca 100g = 5,0 kgFyllning [nöt- och griskött (EU) 20 %, ris, lök, kokt ÄGG, laktosfritt SMÖR (GRÄDDE, salt), persilja, joderat salt, krydd-, svart- och vitpeppar], pirogdeg [VETEMJÖL, laktosfri SURMJÖLK, margarin (palm- och kokosfett, rypsolja, vatten, salt, emulgeringsmedel (E471, E472c), surhetsreglerande medel (E330, E500), arom), potatisflinga, bakpulver (jäsningsmedel (E450, E500, E341), VETESTÄRKELSE), ÄGGula, rapsolja, svartpeppar. Produkten kan innehålla spår av soja.
logo