RESEPT

Regnbågslaxpirog med somrig sallad

Laktosfri

Resepti

10 PORTIONER

1. Regnbågslaxpirog

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn40 %
Värme150ºC
Fuktighet0 %
Tid20 min

2. Lagerblad produkt

Regnbågslaxpirog10 st

3. Somrig sallad

Ruccola150 g
Tomater, halverande300 g
Fetaost, i bitar200 g
Pinjenötter30 g
Färska jordgubbar150 g
Färska blåbär150 g
Salladen serveras på bilden med balsamicodressing. Tips: Prova salladen med en somrigt frisk citronvinägrett.

4. Citronvinägrett

Saften från två citroner
Rivet skal från en citron
Honung2 tsk
SaltNaN tsk
SvartpepparNaN tsk
Olivolja2 dl
Blanda ingredienserna och låt stå en stund i rumstemperatur före servering.
Lagerblad-produkten används i receptet.6100 Regnbågslaxpirog 100 g
Stekt, djupfryst.ca 50 st. x ca 100g = 5,0 kgFiskfyllning [REGNBÅGSLAX 22 % (Oncorhynchus mykiss, odlad, Finland), ris, laktosfritt SMÖR (pastöriserad GRÄDDE, salt), kokt ÄGG, lök, vatten, joderat salt, dill, persilja, muskotnöt, vitpeppar], pirogdeg [VETEMJÖL, laktosfri SURMJÖLK, margarin (paml- och kokosfett, rypsolja, vatten, salt, emulgeringsmedel (E471, E472c), surhetsreglerande medel (E330, E500), arom), potatisflinga, bakpulver (jäsningsmedel (E450, E500, E341), VETESTÄRKELSE), ÄGGula, rapsolja, dill. Fisken kan innehålla ben. Produkten kan innehålla spår av soja.
logo