RESEPT

Chorizobullar al forno

Resepti

10 PORTIONER

1. Chorizobulle

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50 %
Värme160°C
Fuktighet10 %
Tid8 min.

2. Al forno

Lasagnette500 g
Fryst spenat40 g
Lagerblad Chorizobullar 8 g art. nr 4002600 g
Tips: Vill du göra en vegetarisk version byt ut köttbullarna till art. nr 4060 Vegobites 8 g

3. Béchamelsås

Béchamelsås 6 dl

4. Tomatsås

Tomatsås1 kg
Tomatsaft5 dl
Basilikapure20 g
Vitlökspure30 g
Socker10 g
Salt5 g
Malen svartpeppar1 g
Blanda alla tomatsåsingredienser i en skål. Tillsätt lasagnette, spenat, chorizobullarna. Lägg blandningen i en smord ugnsform. Häll jämt över béchamelsåsen. Grädda gratängen i 160 grader varm ugn i en timme. Låt lådrätten dra sig i 15 minuter före servering.
Lagerblad-produkten används i receptet.4002 Chorizobulle 8 g
Stekt, djupfryst.ca 750 st. x 8 g = 6,0 kgGriskött 85 %, nötkött 14 %, köttprotein (gris), salt, kryddor (cayenne- och svartpeppar, paprika, koriander, persilja, mejram, timjan), lök, färsk vitlök), stabiliseringsmedel (E450), rapsolja. Kötthalt 99 %.
Kontrollera köttets ursprungsland på förpackningen.
logo