RESEPT

Chorizo eller köttbullepytt i panna och paprikamajonnäs

Resepti

10 PORTIONER

1. Traditionell köttbulle

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50 %
Värme160°C
Fuktighet10 %
Tid16 min

2. Pytt i panna

Lagerblad chorizobulle 55 g, artikelnummer 40041.1 kg
eller köttbulle 30 g, artikelnummer 98631.1 kg
Aromolja1 dl
Lök200 g
Batat800 g
Champinjon300 g
Brysselkål400 g
Grönkål, strimlad80 g
Salt6 g
Socker10 g
Svartpeppar

3. Paprikamajonnäs

Färdig majonnäs 4 dl
Paprika Puré 40 g
Citronsaft1 msk
Klyfta grönsakerna. blanda lök och batat med aromoljan. Rosta dem i 200 grader varm ugn i 20 minuter. Tillsätt champinjoner och brysselkål. Rosta ännu ca 7 minuter. Tillsätt grönkålen och kryddorna. Blanda majonnäs, paprika pyre och citronsaft. Servera majonnäsen med pytt i pannan.
Lagerblad-produkten används i receptet.9863 Traditionell köttbulle 30 g
Stekt, djupfryst.ca 167 st. x 30 g = 5,0 kgNötkött 67 %, lök, ÄGG, skorpmjöl (VETEMJÖL, jäst), vatten, salt, kryddor (cayenne-, svart- och vitpeppar, chili, vitlök, spiskummin, oregano, koriander, gurkmeja, bockhornsklöver, fänkål, ingefära), rapsolja.
Kontrollera köttets ursprungsland på förpackningen.
logo