RESEPT

Falafelpinne, rödbetshummus och  sötpotatis frites

Resepti

10 PORTIONER

1. Falafelpinne

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50 %
Värme180°C
Fuktighet0 %
Tid14 min.

2. Ingredienser

Lagerblad Falafelpinne 20 st
Färdig rödbetshummus 500 g
Sötpotatis frites (frusen)2 kg

3. Coleslaw

Färdig blandning av riven kål och morot 500 g
Vegansk majonnäs 150 g
Vitlök krossad 5 g
Salt
Svartpeppar
Blanda ihop alla ingredienser, gärna för hand. Lägg i kallt, gärna över natten.Tips:Falafelpinnen fungerar bra som hot dog, fyllning i batong eller som plockmat med olika dipp-såser.
Lagerblad-produkten används i receptet.4061 Falafelpinne 65 g
Stekt, djupfryst.ca 83 st. x 65 g = 5,4 kgKikärt 70 %, rapsolja, lök, rismjöl, persilja, koriander, salt, vitlök, kummin, jäsningsmedel (matsoda/E500ii).
logo