RESEPT

Take away pasta

Resepti

10 PORTIONER

1. Italiensk köttbulle

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50 %
Värme160°C
Fuktighet10 %
Tid12 min.

2. Ingredienser

Pennepasta
Tomat- och örtsås
Lagerblad Foods italienska köttbullar 16 g
Parmesanflarn
Rucola
Lagerblad-produkten används i receptet.6034 Italiensk köttbulle 16 g
Stekt, djupfryst.ca 375 st. x 16 g = 6,0 kgGriskött 82 %, rostad paprika (paprika, salt, vinäger, socker), nötkött 13 %, soltorkade tomater, vatten, lök, köttprotein (gris), kapris, kryddor (basilika, persilja, oregano, svartpeppar), stabiliseringsmedel (E450), rapsolja. Kötthalt 95 %.
Kontrollera köttets ursprungsland på förpackningen.
logo