RESEPT

Blomkål och currybullar med ljummen nudelsallad

Glutenfri

Resepti

10 PORTIONER

1. Blomkål och currybulle

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50 %
Värme180 °C
Fuktighet0 %
Tid10 min

2. Nudelsallad

Kokta risnudlar700 g
Rättika, strimlad400 g
Morot, strimlad400 g
Sesamfrön20 g
SesamoljaNaN dl
OljNaN dl
Risvinäger1 msk
Salt och finsocker till kryddning
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar och kyl snabbt ner dem i isvatten. Hetta upp oljorna i en stekpanna. Tillsätt de strimlade grönsakerna och fräs dem kort. Låt nudlarna rinna av väl, tillsätt dem till grönsakerna och värm upp allt tillsammans. Krydda med risvinäger, salt och socker. Toppa med sesamfrön. Fördela salladen på tallrikar och lägg de varma bollarna ovanpå. Garnera med färsk koriander och chili.
Lagerblad-produkten används i receptet.4300 Blomkål och currybulle 15 g
Stekt, djupfryst.ca 400 st. x 15 g = 6,0 kgBlomkål 41 %, potatis, ärter, kokosgrädde, rapsolja, lök, glutenfritt skorpmjöl (rismjöl, potatis-, tapioka- och majsstärkelse, dextros, jäst, psylliumfiber), ingefärapuré, vitlök, salt, koriander, socker, potatismjöl, curry -kryddblandning 1 % (koriander, bockhornsklöver, spiskummin, fänkål, ingefära, cayenne), stabiliseringsmedel (E461), svartpeppar, chili, limeblad.
logo