RESEPT

Kvargpannkaka med glass och bär

Laktosfri

Resepti

10 PORTIONER

1. Kvargpannkaka

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50%
Värme150°C
Fuktighet0 %
Tid4-6 min

2. Serveringsförslag

På bilden serveras kvargpannkakan med färska sommarbär och glass. Lönnsirap passar också utmärkt som tillbehör. Tips: Prova också en salt version av kvargpannkakan: tillsätt knaperstekt bacon, vispad crème fraîche, lönnsirap och rostade, grovhackade valnötter.
Lagerblad-produkten används i receptet.4200 Kvargpannkaka 40 g
Stekt, djupfryst.ca. 75 st. x 40 g = 3,0 kgLaktosfri KVARG 34 %, VETEMJÖL, ÄGG, laktosfri SURMJÖLK, rapsolja, socker, laktosfritt SMÖR (GRÄDDE, salt), jäsningsmedel (bakpulver/E500ii, E450i), salt.
logo